blokk címe

blokk tartalma

Turisztikai felhívások

Kérjük használja a strand telítettség előrejelző rendszert!

Kedves strandolni vágyók!

A bánki strand a koronavírus járvány terjedését fékezni kívánó korlátozó intézkedések mellett az időjárás függvényében, júniusi nyitással várja a vendégeket. A minimum 1,5-2 méteres távolság betartása itt is kötelező a strandolók között, ez azonban behatárolja, hány vendég tartózkodhat egy időben a strand területén.
A  strand telítettség előrejezés felületén bárki, aki strandolni szeretne, bejelölheti előre, hogy melyik napon, hány órakor, hány fővel érkezne. Így akár napokra előre is láthatóvá válik, hogy milyen mértékű telítettség várható a strandon.

Fontos figyelembe venni, hogy ez nem egy regisztrációs felület, aki bejelöli az érkezése időpontját, nem kap garanciát arra, hogy be is tud jutni. A felület célja, hogy segítsen megtervezni a strandolás időpontját, segítse a Bánkra érkező vendégek közti kommunikációt. Minél többen használják, és jelölik meg, mikor szeretnének strandolni, annál pontosabb információt nyújthat a felület.

  • A felület használata megkívánja az egymás iránti felelős gondolkodást, belátást, megértést.
  • Kérjük, hogy tervezzék meg előre, mikor szeretnének Bánkon strandolni!
  • A kiválasztott időpontot jelöljék meg a strand telítettség előrejezés felületén a naptárban.
  • A következő oldalon egy grafikont láthatnak, amelyen látszik az előre várható telítettség. (A szürke oszlopok azt jelentik, hogy arra a napra, adott órában már telített a strand, ide nem is lehet jelentkezni).
  • Ugyanitt megadhatják, hány fő társaságában érkeznek, illetve a grafikon alján található mezőkben azt is bejelölhetik, hogy milyen időintervallumban szeretnének strandolni.
  • Fontos, hogy alapos megfontolás után jelentkezzenek, mert törölni nem lehet a jelzést!
  • Annak érdekében, hogy minél többen élvezhessék a bánki strandot, kérjük, hogy lehetőség szerint - különösen a zsúfoltabb hétvégéken - csak annyi időre vegyék igénybe a strandot, amennyi a pihenéshez, feltöltődéshez leginkább szükséges.

Köszönjük együttműködésüket!

További turisztikai felhívások

Hétvégi lezárások (április 18-19.) a koronavírus járvány miatt

Magyarország Kormánya megadta a felhatalmazást az önkormányzatok számára, hogy hétvégén saját településükön szigorítsák a kijárási korlátozásokat. Bánk önkormányzata ezért úgy döntött, hogy hétvégenként – amikor a jogszabályi környezet megengedi – lezárjuk a faluban azokat a területeket, amelyek nagyobb tömegeket vonzanak: a parkolókat, a tóparti sétányt, a strand területét. Ezek a területek szombaton 13.00 és 19.00 óra, valamint vasárnap 10.00 és 19.00 óra között nem használhatók.

Húsvéti lezárások a koronavírus járvány miatt

A kormány tegnapi döntése, és az éjszaka kihirdetett rendelete alapján a polgármesterek speciális lehetőséget kaptak arra, hogy a húsvéti ünnepek alatt a kijárási korlátozások szabályaitól eltérő, annál szigorúbb intézkedéseket hozhassanak a településükön. Képviselőtársaimmal közösen, minden szempontot figyelembe véve és immár jogszerűen hoztuk meg azt a döntést, hogy az ünnepek idejére lezárjuk Bánkon a parkolókat és a tóparti sétányt, a strandot és víziszínpadot szombaton (április 11-én) ...
helykitolto kép

Felhívás a turisták részére

Bizonyára Önök is értesültek Magyarország kormánya által kihirdetett kijárási korlátozás rendelkezéseiről. Ennek egyik alapvető előírása, hogy az emberek közti találkozásokat – közös erőfeszítéssel és fegyelemmel – minimálisra korlátozzuk a koronavírus  erjedésének lelassítása érdekében. Tudjuk és megértjük, hogy nehéz ilyenkor társasházi lakásokban bezárva lenni, különösen, amikor kitavaszodik a természet, süt a nap, melegszik az idő. Természetes igénye mindenkinek a jó levegő, a ...

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

© Bánk Község Önkormányzata - 2020